• Uw caravan snel verkopen?
  • Online een caravan tweedehands kopen?
  • Binnen 24 uur een voorstel
  • Direct geld op uw rekening
  • RDW - Erkend bedrijf

Samenwerken?

De klokt tikt door en met de dag veranderen er werkzaamheden of komen er nieuwe technieken bij. Bij Reijms staan we altijd open voor nieuwe ideeën of samenwerkingen. Wij vinden het belangrijk dat we up-to-date zijn. Bij Reijms staat onze vindbaarheid hoog in het vaandel en besteden daar veel tijd aan. Heeft u een tip voor marketing doeleinden? Of bent u bijvoorbeeld een dealer of pleegt u onderhoud aan caravans of campers? Denk ook aan APK keuren voor campers of een onderhoudsbeurt.

 

Stallinghouders

 

Heeft u een caravanstalling en wilt u uw service en aanbod naar uw klanten uitbreiden door middel van in en verkoop van caravans in uw stalling? Tevens uw klanten daarin ondersteunen en de weg wijzen. Reijms werkt graag samen met stallinghouders, Want zeg nou eens eerlijk, service staat toch voorop? Voor elke verwijzing tot akkoord van in of verkoop van een caravan ontvangt u een vergoeding. Reijms gaat landelijk te werk. Uw vestigingadres is daarom geen enkel probleem.

 

Neem contact met ons op via info@reijms.nl en wie weet kunnen wij kijken naar de mogelijkheden.

 

 

MijnStalling

 

Sinds enige tijd werken samen met de software van MijnStalling. MijnStalling is software dat speciaal is ontworpen voor het beheren van caravanstallingen. Ophaal afspraken worden automatisch ingeladen op een mooi overzicht op je telefoon. 

 

'' Jij zet de caravans buiten, wij doen de rest ''

 

Website: MijnStalling

Mail: info@mijnstalling.online

 

 

Hetwebsitehuis.nl

 

Hetwebsitehuis.nl brengt jouw boodschap op een duidelijke manier over op jouw doelgroep. Laat een op maat gemaakte animatie video maken door hetwebsitehuis.nl

 

Website: Hetwebsitehuis.nl

Mail: info@hetwebsitehuis.nl

 

 

Stichting Hartig

 

Caravans geleverd aan Stichting Hartig van het Waldorfhaus te Rotterdam.

De Stichting Hartig van het Waldorfhaus hebben wij geholpen door meerdere caravans te leveren. Het is de bedoeling dat Oekrainse kinderen/vluchtelingen een speelplein krijgen die momenteel verblijven in Rotterdam op de Holland America Line vanwege de oorlog in Oekraine. Aan dit mooie initiatief dragen wij graag een steentje bij als bedrijf zijnde.

Reijms.

 

Caravan verkopen? Uw caravan verkopen? Mijn Ccaravan verkopen? Snel mijn caravan verkopen. Verkoop caravan. Ik wil mijn caravan verkopen. www.reijms.nl. Reijms Rotterdam