• Uw caravan snel verkopen?
  • Online een caravan tweedehands kopen?
  • Binnen 24 uur een voorstel
  • Direct geld op uw rekening
  • RDW - Erkend bedrijf

Blog

Via onze social media kanalen houden wij u graag op de hoogte van onze nieuwe occasions. Zo blijft u altijd up-to-date. Ook kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Klik hier!

 

Online een caravan kopen

Online een caravan kopen, klinkt het vreemd? Bij ons niet! Wij zijn juist een voorstander van online een caravan kopen of verkopen. Dankzij de mogelijkheden en digitalisering van nu, is het niet meer vreemd als u online en 'ongezien' een caravan koopt. Tenslotte bestelt u ook uw boodschappen of kleding online. Bij Reijms begrijpen wij het ook als het toch een beetje spannend klinkt.

Lees meer »

Caravan verkopen via het verkoopplatform Reijms.nl

Wilt u uw caravan of camper snel en veilig verkopen, dan bent u bij Reijms op het juiste adres. Als u eenmaal besloten heeft om uw caravan te verkopen, is het erg fijn als dat snel en correct wordt afgehandeld. Wij zijn een jong bedrijf en gespecialiseerd in de in en verkoop van voornamelijk gebruikte caravans of campers. Dankzij onze flexibiliteit staat Reijms garant voor snelle correcte onderhandeling en afwikkeling. Wij streven er naar om uw inzending binnen 24 uur te beantwoorden en bieden u bij interesse een eerlijke prijs naar waarde van uw caravan. Na akkoord haalt Reijms uw caravan of camper op bij uw woning, stalling of camping door heel Nederland.

Lees meer »

MijnStalling - De Caravanstalling Software

Sinds enige tijd werken samen met de software van MijnStalling. MijnStalling is een software dat speciaal is ontworpen voor het beheren van caravanstallingen. Ophaal afspraken worden automatisch ingeladen op een mooi overzicht op je telefoon. 

Lees meer »

Verkoop nieuwe campers daalt

Voor het eerst sinds jaren is er een daling te zien in het aantal nieuw verkochte campers: met in 2022 tot en met oktober 2.056 exemplaren werden er 30 procent minder campers verkocht dan in dezelfde periode van het voorgaande jaar. Dat blijkt uit cijfers van de Bovag. Volgens kenners van de markt zijn leveringsproblemen van met name chips de belangrijkste oorzaak van de daling. Ook de verkoop van het aantal tweedehandscampers lijkt te stagneren. De vakhandel verkocht de eerste tien maanden 14.445 campers, zo’n 3 procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar.

Lees meer »

Snel en veilig het beste voorstel voor uw caravan verkoop? Vul vandaag nog het verkoop formulier van Reijms in voor uw caravan verkoop!