Hoe verkoop ik een caravan met schade?

Een belangrijke factor hierbij is de hoeveelheid schade aan de caravan. Bij lichte schade en gebruikerssporen is het goed mogelijk om de caravan te verkopen op de eerder genoemde manieren. Vermeld wel in de advertentietekst eerlijk dat er schade is, zodat kopers realistische verwachtingen hebben. Ook een caravanmakelaar zal een caravan met schade nog gewoon kunnen verkopen, mits de caravan nog goed bruikbaar is. Verder zijn er speciale opkopers die caravans met ernstigere (water)schade opkopen. In veel gevallen heeft een caravanmakelaar contacten met dergelijke opkopers dus kan hij hier ook bij helpen.

 


Bij Reijms zijn wij altijd opzoek naar gebruikte tweedehandse caravans, en dan ook echt alle merken en types caravans!

Dankzij een gevarieerd aanbod, zijn er voldoende caravans op de markt aanwezig en zijn wij opzoek naar alle modellen/types en bouwjaren caravans. Beschikt u over een caravan en wilt u deze verkopen voor de juiste of beter gezegd " de beste " prijs? Biedt uw caravan aan op Reijms.nl, en wij doen u een eerlijk voorstel naar waarde van uw caravan!

 

Verkoop occasions caravans

Regelmatig hebben wij tweedehands caravans tekoop staan. Staat uw tweedehandse caravan er momenteel niet tussen? Neem gerust contact op, en wie weet vinden we uw droom caravan!

 

 

Caravan inkoop

Wilt u veilig en snel uw caravan verkopen d.m.v. caravan inkoop? Wat zijn dan eigenlijk de voor en nadelen hiervan? Wij zetten het voor u op een rijtje:

 

Voordelen 

  • Direct geld op uw rekening
  • Geen onzin kijkers of bieders
  • Binnen één dag uw caravan verkocht
  • U hoeft zelf niet te vrijwaren
  • Geen advertentie kosten
  • Geen zorgen over afdwingen i.v.m. eventuele schades
  • Niet dagen of weken wachten tot een eventuele akkoord