• Caravan verkopen?
  • Caravan kopen?
  • Binnen 24 uur een voorstel
  • Direct geld op uw rekening
  • RDW - Erkend bedrijf

Samenwerken?

De klokt tikt door en met de dag veranderen er werkzaamheden of komen er nieuwe technieken bij. Bij Reijms staan we altijd open voor nieuwe ideeën of samenwerkingen. Wij vinden het belangrijk dat we up-to-date zijn. Bij Reijms staat onze vindbaarheid hoog in het vaandel en besteden daar veel tijd aan. Heeft u een tip voor marketing doeleinden? Of bent u bijvoorbeeld een dealer of pleegt u onderhoud aan caravans of campers? Denk ook aan APK keuren voor campers of een onderhoudsbeurt.

 

Stallinghouders

 

Heeft u een caravanstalling en wilt u uw service en aanbod naar uw klanten uitbreiden door middel van in en verkoop van caravans in uw stalling? Tevens uw klanten daarin ondersteunen en de weg wijzen. Reijms werkt graag samen met stallinghouders, Want zeg nou eens eerlijk, service staat toch voorop? Voor elke verwijzing tot akkoord van in of verkoop van een caravan ontvangt u een vergoeding. Reijms gaat landelijk te werk. Uw vestigingadres is daarom geen enkel probleem.

 

Caravanstalling - Camperstalling - Aanhangerstalling

 

Neem contact met ons op via info@reijms.nl, en wie weet kunnen wij kijken naar de mogelijkheden.

 

 

Recent

Caravans geleverd aan Stichting Hartig van het Waldorfhaus te Rotterdam.

De Stichting Hartig van het Waldorfhaus hebben wij geholpen door meerdere caravans te leveren. Het is de bedoeling dat Oekrainse kinderen/vluchtelingen een speelplein krijgen die momenteel verblijven in Rotterdam op de Holland America Line vanwege de oorlog in Oekraine. Aan dit mooie initiatief dragen wij graag een steentje bij als bedrijf zijnde.

Reijms.

 

Gemeente Rotterdam - Stichting Hartig - Waldorfhaus - Holland America Line - Volendam

 

Snel, veilig en geheel vrijblijvend het beste voorstel voor uw caravan verkoop? Vul vandaag nog het verkoop formulier van Reijms in voor uw caravan verkoop! 

 

Hulp nodig, of heeft u vragen?

Neem contact met ons op via info@reijms.nl of neem telefonisch contact op met 06-53125571