Wij kopen uw caravan

Wij kopen uw caravan, dat klinkt vastberaden. Maar kopen wij daadwerkelijk ook echt uw caravan? Dat is natuurlijk de vraag die bij u opkomt. Reijms zoekt voor elke caravan of klant een oplossing voor een zorgeloze verkoop en dat geheel vrijblijvend. Klinkt mooi, niet?

 

 

Wat kunt u verwachten?

Reijms koopt uw caravan

 

Reijms verkoopt uw caravan aan een opkoper

 

 

Reijms koopt uw caravan

Wij kopen uw caravan! Nadat u het verkoopformulier heeft ingevuld ontvangt u van Reijms een bevestiging per e-mail. Wij beoordelen uw caravan binnen 24 uur en doen bij interesse een bod op uw caravan. Reijms komt de caravan zelf bij u ophalen op afgesproken tijd, datum en plaats. Ter plekke wordt alles correct afgehandeld.

 

Reijms verkoopt uw caravan aan een opkoper

Het kan voorkomen dat Reijms zelf geen interesse heeft in uw caravan. Wat nu? Geen zorgen. Ook daar hebben wij een oplossing voor. Reijms heeft een groot netwerk met voldoende caravan inkopers in Nederland en het buitenland. Wij doen het werk, u ontvangt het geld. U als caravan eigenaar wordt volledig ontzorgd. Vanzelfsprekend komt Reijms de caravan zelf bij u ophalen, betaald en vrijwaard. Mocht dat niet het geval zijn, is het de opkoper die Reijms heeft geregeld. Opkopers van Reijms zijn voorzien van een RDW Erkenning en handelen alles netjes ter plekke af. Wij nemen na verkoop altijd even contact met u op of alles correct en vriendelijk is verlopen.