Ik wil een caravan kopen

Online een caravan kopen, klinkt het vreemd? Bij ons niet! Wij zijn juist een voorstander van online een caravan kopen of verkopen. Dankzij de mogelijkheden en digitalisering van nu is het niet meer vreemd als u online en 'ongezien' een caravan koopt. Tenslotte bestelt u ook uw boodschappen of kleding online. Maar bij Reijms begrijpen wij het ook als het toch een beetje spannend klinkt.

 

Waarom, en hoe werkt het?

Wij stellen u eerst de vraag, waarom niet? U woont aan de andere kant van Nederland of bent eenmaal erg druk. Wat volstrekt normaal is in de tijd van nu. Daar bieden wij een oplossing voor. Wij denken namelijk graag met onze klanten mee. Dankzij een videocall kunnen wij de caravan live aan u laten zien. Hierdoor ziet u de werkelijke staat van de caravan en kunt u met een veilig en betrouwbaar gevoel een caravan online kopen. Hierbij kunt u ook denken aan de bodem, banden, dak, schades, onderhoudshistorie boekwerk, voortent of verlichting. Nadat wij persoonlijk met u een deal hebben gesloten bieden wij onze eigen leveringsservice aan. Dankzij onze leveringsservice brengen wij de caravan op afgesproken datum en tijdsdeel bij u voor de deur. En handelen we alles ter plekke persoonlijk voor u af.

 

  • Betrouwbaar en zorgeloos
  • Dankzij een videocall ziet u de werkelijke staat van de caravan
  • Op afstand sluiten wij persoonlijk een deal
  • Eigen leveringsservice voor de deur of campin
  • Geen brandstofkosten = duurzaam
  • Betaling en factuur digitaal

 

Caravan kopen?

Wilt u een nieuwe tweedehands caravan kopen? Reijms biedt doorgaans voldoende occasions te koop aan in diverse prijsklassen. Staat uw gewenste caravan er niet tussen of bent u aan het oriënteren naar een tweedehands caravan? Neem dan contact met ons op, en wie weet kunnen wij u verder helpen aan een nieuwe tweedehands caravan.

 

Uw caravan inruilen?

Wilt u bij ons een tweedehands caravan kopen? Maar heeft u momenteel al een caravan in bezit en wilt u deze graag inruilen voor een tweedehands caravan die bij Reijms te koop staat? Ook dat is mogelijk. Wij doen u een vrijblijvend voorstel voor uw huidige caravan.

Zoekopdracht

Veel caravans van Reijms verschijnen niet op het internet. Hiervoor hebben wij op onze website het zoekopdrachtformulier. Zodra er iets binnenkomt wat aan uw wensen voldoet. Nemen wij direct contact met u op.

Mij aanmelden voor een zoekopdracht

Voor meer informatie graag contact opnemen via +316 53125571 - info@reijms.nl of per Whatsapp

Caravan kopen? Wilt u een nieuwe tweedehands caravan kopen? Reijms biedt doorgaans voldoende occasions te koop aan in diverse prijsklassen. Staat uw gewenste caravan er niet tussen of bent u aan het oriΓ«nteren naar een tweedehands caravan? Neem dan contac