Veilig en snel uw caravan verkopen? Reijms.nl

 

Wilt u uw object snel en veilig verkopen, dan bent u bij Reijms op het juiste adres. Als u eenmaal besloten heeft om uw object te verkopen, is het erg fijn als dat snel en correct wordt afgehandeld. Wij zijn een jong bedrijf, en gespecialiseerd in de in en verkoop van voornamelijk gebruikte caravans of campers. Dankzij onze flexibiliteit staat Reijms garant voor snelle en correcte onderhandeling en afwikkeling. Wij streven er naar om uw aanbod binnen 24 uur te beantwoorden en bieden u bij interesse een eerlijke prijs naar waarde van uw object. Na akkoord haalt Reijms uw caravan of camper op bij uw woning, stalling of camping door heel Nederland.

 

 

Hoe werkt het ?

 

Uw caravan of camper verkopen aan Reijms scheelt veel tijd en zorgen. Wij zijn geinteresseerd in alle merken, modellen en indelingen van caravans of campers. Heeft de caravan of camper een kleine schade? Geen probleem, ook dan doen wij een voorstel. U kunt telefonisch contact opnemen of vrijblijvend het formulier op onze website invullen. Zodra wij het formulier hebben ontvangen, doen wij een voorstel op uw caravan of camper. Mocht u akkoord gaan, plannen wij een afspraak in voor een correcte afwikkeling van uw object. Dit is mogelijk wanneer het u het beste uitkomt, zo wordt de caravan of camper opgehaald bij uw woning, stalling of camping door heel Nederland.

 

 

 

 

Waarom uw caravan of camper verkopen aan Reijms?

 

 

 

Bij het zelf verkopen van uw gebruikte caravan of camper komen veel dingen kijken. Zo moet u een RDW vrijwaring regelen, uw object klaar maken, bezichtigingen plannen en hopen dat er een eerlijke koper tussen zit. En zelfs dan bestaat het risico dat u na de verkoop van uw object met allerlei vragen en klachten wordt benaderd. Als u uw object aan Reijms verkoopt, hoeft u helemaal niets te doen. Wij kopen het object van u, zonder enig gedoe en dat binnen korte tijd. Makkelijker kan niet toch?

 

 

 

Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandelSnelle afhandeling in of verkoopWij vinden persoonlijk contact erg belangrijkAfgehandeld? Direct geld op uw rekeningWij doen binnen 24 uur een bod op uw caravan of camperEigen vervoersdienstenWij hanteren eerlijke prijzenWij zijn landelijk actiefGeen advertentiekostenNiet onnodig lang verzekeren of belasting betalenTer plekke vrijwaren (RDW Erkend bedrijf)Geen bemiddelingskosten.

 

Directe betaling

 

Als u akkoord gaat met een voorstel van Reijms, wordt uw object gratis opgehaald. Alles wordt ter plekke geregeld en persoonlijk afgehandeld. Uw object wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. Zo heeft u het afgesproken bedrag op uw rekening staan, voordat Reijms met uw caravan vertrekt.

 

www.reijms.nl is RDW erkend. U ontvangt na verkoop direct een vrijwaring van uw kentekenbewijs.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.