Kampeermagazine.nl, zo maak je je kampeertrip voordelig(er) | Reijms Blog

 

Zo maak je je kampeertrip voordelig(er)

 
 

Kamperen is met stipt één van de goedkoopste manieren om vakantie te houden. Toch kan ook kamperen flink in de papieren lopen. Voornamelijk als je voor het eerst als kampeerder op pad gaat. In dit artikel worden enkele praktische bespaartips gedeeld. Zo ben je ervan verzekerd dat het prijskaartje van de vakantie de pret niet zal bederven.

1. Campingkeuze

Faciliteiten zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar doorgaans geldt hoe meer faciliteiten een camping biedt, hoe duurder de camping zal zijn. Als je geld wilt besparen is het aan te raden om te kiezen voor een camping met minder faciliteiten op het terrein zelf, maar wel voldoende vermaak in de omgeving: een camping zónder zwembad, maar vlakbij of aan een meer of rivier. Ook zit er een groot prijsverschil tussen het hoogseizoen en voor- en naseizoen.

2. Kampeerspullen

Kampeerspullen zijn op zich niet ontzettend prijzig, maar alles bij elkaar kan de prijs ervan toch behoorlijk oplopen. Onnodig, want er zijn allerlei mogelijkheden om hierop te besparen.

– Lenen: Als je er nog niet zeker van bent of kamperen daadwerkelijk iets voor jou is, kun je aan een doorgewinterde kampeerder vragen of je spullen kunt lenen. Op die manier hoef je nog niet direct te investeren in een gehele uitrusting, maar kun je het laagdrempelig uitproberen.
– Tweedehands: Tweedehands zijn ook ontzettend veel kampeerspullen te verkrijgen, vaak nog van goede kwaliteit. Het is wellicht even wat speurwerk, maar je kunt er een hoop kosten mee besparen.
– Groothandel: Voornamelijk als je in één keer veel kampeerspullen nodig hebt, kun je ervoor kiezen om naar een (online) groothandel te gaan. Logischerwijs kopen groothandels als PatEurope.com hun aanbod groot in, waardoor ze kampeerspullen tegen een voordelige prijs aan kunnen bieden.

3. Neem mee van thuis

Wat veel mensen vergeten mee te nemen zijn de kleine dingen die je al in huis hebten ook op de camping kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan zout en peper, (oplos)koffie, theezakjes, afwasmiddel of alles wat je thuis nog hebt liggen en al aangebroken is. Anders moet je het immers allemaal op de camping aanschaffen.

 

Caravan verkopen - kopen | Tweedehands caravans verkopen - kopen - gezocht | Reijms.nl

 

 

 

Bij Reijms zijn wij altijd opzoek naar gebruikte tweedehandse caravans, en dan ook echt alle merken en types caravans!

Dankzij een gevarieerd aanbod, zijn er voldoende caravans op de markt aanwezig en zijn wij opzoek naar alle modellen/types en bouwjaren caravans. Beschikt u over een caravan en wilt u deze verkopen voor de juiste of beter gezegd " de beste " prijs? Biedt uw caravan aan op Reijms.nl, en wij doen u een eerlijk voorstel naar waarde van uw caravan!

 

Verkoop occasions caravans

Regelmatig hebben wij tweedehands caravans tekoop staan. Staat uw tweedehandse caravan er momenteel niet tussen? Neem gerust contact op, en wie weet vinden we uw droom caravan!

 

 

 

 

Caravan inkoop

Wilt u veilig en snel uw caravan verkopen d.m.v. caravan inkoop? Wat zijn dan eigenlijk de voor en nadelen hiervan? Wij zetten het voor u op een rijtje.

Voordelen 

  • Direct geld op uw rekening
  • Geen onzin kijkers of bieders
  • Binnen één dag uw caravan verkocht
  • U hoeft zelf niet te vrijwaren
  • Geen advertentie kosten
  • Geen zorgen over afdwingen i.v.m. eventuele schades
  • Niet dagen of weken wachten tot een eventuele akkoord 

 

 

 

Trefwoorden 

 

 

 

 

 

 

Snel, veilig en geheel vrijblijvend het beste voorstel voor uw caravan verkoop? Vul vandaag nog het verkoop formulier van Reijms in voor uw caravan verkoop! 

 

 

 

Hulp nodig, of heeft u vragen?

Neem contact met ons op via info@reijms.nl of neem telefonisch contact op met 06-53125571