Via het onderstaande verkoop formulier meld u binnen enkele minuten uw caravan aan zonder een account aan te maken. Het is geheel kosteloos en u zit nergens aan vast. Wij streven er naar om binnen 24 uur het beste voorstel te doen, veilig en snel!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ '' (4.9/5 - beoordelingen)  ''

  • Binnen enkele minuten gratis geregeld
  • Gemiddeld binnen 24 uur een eerlijk bod
  • Persoonlijk contact
  • Directe betaling & vrijwaring
  • Uw caravan wordt opgehaald

Meld uw caravan hier geheel kosteloos aan voor een zorgeloze verkoop

 


Ontvangt u binnen 48 uur nog geen enkele reactie? Neem dan graag contact met ons op via +316 53125571

Uw caravan verkopen via Whatsapp ?

 


Uw caravan Telefonisch verkopen ?

 

De online caravan opkoper van Nederland!

 


Ontdek waarom caravan eigenaren dagelijks hun caravan via ons verkopen, wij kopen uw caravan!

 

Hulp nodig, of heeft u vragen?

Neem contact met ons op via info@reijms.nl of neem telefonisch contact op met 06-53125571

 

Reijms.nl | Uw online inkoopplatform & verkoopplatform voor uw caravan

De online caravan opkoper van Nederland!

 

 

Wilt u uw caravan of camper veilig en snel verkopen aan Reijms ? Binnen 24 uur doen wij u een voorstel. Akkoord? Reijms stort direct het geld op uw rekening en uw caravan is verkocht. Verkoop uw caravan vandaag nog voor de beste prijs!  Reijms | Landelijk

Wilt u uw caravan snel en veilig verkopen, dan bent u bij Reijms op het juiste adres. Als u eenmaal besloten heeft om uw caravan te verkopen, is het erg fijn als dat snel en correct wordt afgehandeld. Wij zijn een jong bedrijf en gespecialiseerd in de in en verkoop van voornamelijk gebruikte caravans of campers. Dankzij onze flexibiliteit staat Reijms garant voor een snelle correcte onderhandeling en afwikkeling. Wij streven er naar om uw inzending binnen 24 uur te beantwoorden en bieden u bij interesse een eerlijke prijs naar waarde van uw caravan. Na akkoord haalt Reijms uw caravan of camper op bij uw woning, stalling of camping door heel Nederland. 

 

 

 

Hoe werkt het verkopen van mijn caravan?

Uw caravan verkopen aan Reijms scheelt veel tijd en zorgen. Wij zijn geinteresseerd in alle merken, modellen en indelingen van caravans. Heeft de caravan een kleine schade? Geen probleem, ook dan doen wij een voorstel. U kunt telefonisch contact opnemen of vrijblijvend het formulier op onze website invullen. Zodra wij het formulier hebben ontvangen, doen wij een voorstel op uw caravan of camper. Mocht u akkoord gaan, plannen wij een afspraak in voor een correcte afwikkeling van uw object. Dit is mogelijk wanneer het u het beste uitkomt, zo wordt de caravan of camper opgehaald bij uw woning, stalling of camping door heel Nederland

 

 

 

Waarom uw caravan verkopen aan Reijms?

Bij het zelf verkopen van uw gebruikte caravan komen veel dingen kijken. Zo moet u een RDW vrijwaring regelen, uw caravan klaar maken, bezichtigingen plannen en hopen dat er een eerlijke koper tussen zit. En zelfs dan bestaat het risico dat u na de verkoop van uw caravan met allerlei vragen en klachten wordt benaderd. Als u uw caravan aan Reijmsverkoopt, hoeft u helemaal niets te doen. Wij kopen het object van u, zonder enig gedoe en dat binnen korte tijd. Makkelijker kan niet toch?

 

 

 

Direct geld op uw rekening

Als u akkoord gaat met een voorstel van Reijms, wordt uw caravan gratis opgehaald. Alles wordt ter plekke geregeld en persoonlijk afgehandeld. Uw caravan wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. Zo heeft u het afgesproken bedrag op uw rekening staan, voordat Reijms met uw caravan vertrekt.

 

Rdw - Erkend

Reijms.nl is RDW erkend. U ontvangt na verkoop van uw caravan direct een vrijwaring van uw kentekenbewijs.