Algemene voorwaarden Reijms

Op deze pagina kunt u onze algemene voorwaarden bekijken en downloaden. Onze algemene voorwaarden zijn beschikbaar als PDF bestand. Klik hier om onze algemene voorwaarden te bekijken. Om PDF bestanden te bekijken kan Adobe Acrobat Reader gebruikt worden. Mocht u problemen hebben met het bekijken van onze voorwaarden, of mocht u een vraag/opmerking hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze contactpagina.

 

Het is belangrijk om onze algemene voorwaarden te hebben gelezen voordat u gebruik van onze diensten gaat maken. In onze algemene voorwaarden staat uitgebreid beschreven wat onze dienstverlening inhoudt en welke rechten en plichten zowel Reijms naar u toe heeft als u naar Reijms . Naast onze algemene voorwaarden hebben wij ook een uitgebreide disclaimer beschikbaar. Wij raden u aan om ook deze goed door te nemen.

 

Disclaimer

Naast onze algemene voorwaarden hebben wij ook een uitgebreide disclaimer. Bekijk onze disclaimer en zie hoe wij met uw gegevens omgaan. Wij verzamelen informatie op onze website en het is belangrijk dat u goed weet wat hiermee gebeurt. Denk hierbij aan derdenverstrekking en welke cookies wij gebruiken. Wij leggen hier ook uit waarom wij bepaalde gegevens verzamelen en wat wij met uw gegevens doen als u uzelf wilt uitschrijven voor onze dienstverlening, of hoe u inzicht kunt krijgen in de gegevens die we van u hebben.

 

Landelijke caravan en camper in en verkoop

 

 

Hulp nodig, of heeft u vragen?

Neem contact met ons op via info@reijms.nl of neem telefonisch contact op met 06-53125571