Welke papieren heb ik nodig om mijn caravan te verkopen

Na een aantal fijne vakanties toch toe aan een nieuwe caravan, of wilt u uw caravan juist verkopen? Kamperen is momenteel erg hip, maar na jaren kamperen kan het erg lastig zijn om uw caravan te verkopen na oneindig veel herinneringen. Reijms helpt u graag verder aan een zorgeloze verkoop, zonder gedoe maar voor een eerlijke prijs naar waarde van uw caravan. Samen verkopen wij uw caravan.

Na een aantal fijne vakanties toch toe aan een nieuwe caravan, of wilt u uw caravan juist verkopen? Kamperen is momenteel erg hip, maar na jaren kamperen kan het erg lastig zijn om uw caravan te verkopen na oneindig veel herinneringen. Reijms helpt u graa

Kentekencard RDW.

Om uw caravan te verkopen heeft u een aantal papieren nodig, wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

 

  • Het kentekenbewijs en tenaamstellingcode: Tegenwoordig is het kentekenbewijs een groene kentekencard wat erg lijkt op een pinpas of rijbewijs. Hier staat een documentnummer op wat de kopende partij nodig heeft voor het vrijwaren van uw caravan. Naast het documentnummer heeft de koper ook nog de 9 cijferige tenaamstellingscode nodig, dit bestaat uit de eerste 4 cijfers en de laatste 5 cijfers. De eerste 4 cijfers heeft u direct ontvangen na uw koop van de caravan en de laatste 5 cijfers heeft u een aantal dagen later per post ontvangen samen met uw kentekencard. 
  • Heeft u de caravan al wat langer in bezit? Dan is het zeker mogelijk dat u nog kentekenpapieren in het bezit heeft. Mocht u in het bezit zijn van kentekenpapieren i.p.v. een kentekencard heeft u voor de verkoop van uw caravan alleen het overschrijvingsbewijs nodig. 

 

Toch uw kentekenbewijs of tenaamstellingscode kwijt, geen probleem. Wij helpen u graag verder met het aanvragen van een nieuw kentekenbewijs en tenaamstellingscode.

RDW- Erkend bedrijf

 

Verkoopt u uw caravan aan een RDW- Erkend bedrijf, scheelt het een enorm gedoe en rompslomp. Een RDW- Erkend bedrijf zoals Reijms regelt voor u ter plekke een vrijwaring. U ontvangt uw vrijwaringsbewijs direct per mail van ons.

Samen uw caravan verkopen?

 

Super, het is gelukt, u heeft alle papieren momenteel in orde. Het enige wat u nu nog hoeft te doen is het verkoopformulier op Reijms.nl in te vullen. Nadat wij uw inzending hebben ontvangen, ontvangt u binnen 24 uur bij interesse van ons een vrijblijvend bod op uw caravan. Heeft u het bod aanvaard? Dan wordt uw caravan ter plekke per bank betaald, gevrijwaard en door ons opgehaald. Zorgeloos, veilig en snel zonder gedoe.

 

Reijms maakt het verkopen van uw caravan een stuk gemakkelijker en betrouwbaarder. Het is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast. U ontvangt van ons een bod en daarna is het aan u om ons bod te aanvaarden of niet.


Zorgeloos uw caravan verkopen begint hier.


Ontdek waarom caravan eigenaren dagelijks hun caravan via ons verkopen, wij kopen uw caravan!

 

Hulp nodig, of heeft u vragen?

Neem contact met ons op via info@reijms.nl of neem telefonisch contact op met 06-53125571

 

Reijms.nl | Uw online inkoopplatform & verkoopplatform voor uw caravan

De online caravan opkoper van Nederland!