Ik wil van mijn caravan af

Wilt u van uw caravan af? Verkoop uw caravan dan gratis, veilig en snel via Reijms. Als u eenmaal besloten heeft om uw caravan te verkopen, is het erg fijn als dat snel en correct wordt afgehandeld. Wij zijn een jong bedrijf en gespecialiseerd in de in en verkoop van voornamelijk gebruikte caravans of campers. Dankzij onze flexibiliteit staat Reijms garant voor snelle correcte onderhandeling en afwikkeling. Wij streven er naar om uw inzending binnen 24 uur te beantwoorden en bieden u bij interesse een eerlijke prijs naar waarde van uw caravan. Na akkoord haalt Reijms uw caravan of camper op bij uw woning, stalling of camping door heel Nederland.

Wilt u van uw caravan af? Verkoop uw caravan dan gratis, veilig en snel via Reijms.Β Als u eenmaal besloten heeft om uw caravan te verkopen, is het erg fijn als dat snel en correct wordt afgehandeld. Wij zijn een jong bedrijf en gespecialiseerd in de in en
Wilt u van uw caravan af? Verkoop uw caravan dan gratis, veilig en snel via Reijms.Β Als u eenmaal besloten heeft om uw caravan te verkopen, is het erg fijn als dat snel en correct wordt afgehandeld. Wij zijn een jong bedrijf en gespecialiseerd in de in en

Ik wil van mijn caravan af, hoe werkt het?

U wilt van uw caravan af, maar hoe werkt het? Uw caravan gratis verkopen aan Reijms scheelt veel tijd en zorgen. Wij zijn geinteresseerd in alle merken, modellen en indelingen van caravans of campers. Heeft de caravan of camper een kleine schade? Geen probleem, ook dan doen wij een voorstel. U kunt telefonisch contact opnemen of vrijblijvend het formulier op onze website invullen. Zodra wij het formulier hebben ontvangen, doen wij een voorstel op uw caravan of camper. Mocht u akkoord gaan, plannen wij een afspraak in voor een correcte afwikkeling van uw object. Dit is mogelijk wanneer het u het beste uitkomt, zo wordt de caravan of camper opgehaald bij uw woning, stalling of camping door heel Nederland.

Hoe werkt het verkopen van mijn caravan?

U wilt snel van uw caravan af, waarom verkopen via Reijms?

 

Bij het zelf verkopen van uw gebruikte caravan of camper komen veel dingen kijken. Zo moet u een RDW vrijwaring regelen, uw caravan klaar maken, bezichtigingen plannen en hopen dat er een eerlijke koper tussen zit. En zelfs dan bestaat het risico dat u na de verkoop van uw caravan met allerlei vragen en klachten wordt benaderd. Als u uw caravan aan Reijms verkoopt, hoeft u helemaal niets te doen. Wij kopen het object van u, zonder enig gedoe en dat binnen korte tijd. Makkelijker kan niet toch?

 

  • Betrouwbaarheid & Persoonlijk contact

  • Ter plekke vrijwaren (RDW Erkend Bedrijf) & Landelijk actief

  • In & verkoop specialist van Caravans

  • Binnen 24 uur een voorstel & Direct geld op uw rekening

Direct geld op uw rekening

 

Als u akkoord gaat met een voorstel van Reijms, wordt uw caravan gratis opgehaald. Alles wordt ter plekke geregeld en persoonlijk afgehandeld. Uw caravan wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. Zo heeft u het afgesproken bedrag op uw rekening staan, voordat Reijms met uw caravan vertrekt.

Rdw - Erkend

Reijms.nl is RDW erkend. U ontvangt na verkoop van uw caravan direct een vrijwaring van uw kentekenbewijs.


Reijms.nl | Het verkoopplatform voor uw Caravan

 

Ontdek waarom caravan eigenaren dagelijks hun caravan via ons verkopen, wij kopen uw caravan!

 

Hulp nodig, of heeft u vragen?

Neem contact met ons op via info@reijms.nl of neem telefonisch contact op met 06-53125571

 

Caravan verkopen? Reijms.nl | Het verkoopplatform voor uw Caravan